Hotel Oscar

Restaurant Hotel Oscar

Hotel Oscar Restaurant

Restaurantul Hotelului Oscar aflat la parter ofera un meniu variat si proaspat, cu specialitati romanesti si internationale. Toate preparatele noastre sunt pregatite cu grija din cele mai proaspete si atent selectionate ingrediente.
Salonul elegant (130 de locuri) creeaza atmosfera perfecta pentru a organiza evenimente personale (logodne, nunti, petreceri de revelion, Craciun , Paste, aniversari, botezuri) cat si corporate (aniversari de companii, banchete, cocktail party, receptii).

In atmosfera creata prin eleganta interiorului, finisajelor si a decorului, va invitam sa descoperiti alaturi de noi savoarea preparatelor noastre in atmosfera unica a naturii montane.


 

 

Micul dejun se serveste in varianta de bufet suedez.

 

 

 

 

 


Restaurantul Oscar poate fi amenajat ca si sala de conferinte, oferindu-va posibilitatea de a organiza cursuri, seminarii, training-uri si alte manifestari. Pachetele si aranjamentele de sala pentru acest tip de evenimente sunt flexibile si pot fi croite pe necesitatile fiecarei activitati astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor dumneavoastra.

 


In week-end pot exista evenimente organizate in cadrul restaurantului nostru. Pentru detalii va rugam adresati-va personalului de la receptie.


 

Va invitam intr-o vizita virtuala in restaurantul hotelului Oscar din Piatra Neamt.

 

IN CURAND SALON DE NUNTI CU CAPACITATEA DE 250 PERSOANE