Hotel Oscar

Date personale

I. SUBIECTUL ACESTEI PAGINI

Modul în care compania SC Aditoria Hotel Srl, deținătorul și operatorul site-ului www.hotel-oscar.ro, este dedicat protejării datelor dumneavoastră personale și prelucrării lor doar în scopurile pentru care dumneavoastră v-ați oferit acordul explicit.

I.1 DATE DESPRE COMPANIA NOASTRA

Denumire: SC Aditoria Hotel Srl
CUI: RO34947352
Nr. Înreg. Reg. Com.: J27/570/2015
Sediu social: Str. PETRU RARES 195, Bistrita, jud. Neamt
Telefon: 0742 247 530
Email: hoteloscar_nt@yahoo.com

Noi, cei de la SC Aditoria Hotel Srl,  avem un deosebit respect pentru informațiile pe care ni le încredințați atunci când utilizați site-ul nostru, motiv pentru care dorim să vă oferim explicații cât mai clare și mai concise cu privire la modul și scopul în care le utilizăm. Totodată, vă asigurăm că aceste informații nu sunt împărtășite cu nimeni și că sunt protejate de sisteme informatice performante si actualizate.

II. DATELE PE CARE LE COLECTĂM SI PRELUCRĂM

Pe site-ul www.hotel-oscar.ro ne puteți oferi unele date personale cu scopul de a cere o ofertă de preț pentru serviciile noastre. Găsiți mai jos informații detaliate.

II.1 DATELE PERSOANELOR CARE NE CONTACTEAZĂ PRIN FORMULARUL DE CONTACT/REZERVARE ONLINE

Acestea sunt persoanele care doresc să ia legătura cu noi în scris, prin intermediul formularului de pe pagina de contact/rezervare online. Iată ce informații solicităm în acest caz

numele complet
adresă de email
numar de telefon

CUM FOLOSIM DATELE DE PE PAGINA DE CONTACT/REZERVARE ONLINE

Aceste date nu sunt colectate sau folosite cu scop de marketing, ci strict pentru ca noi să putem răspunde și să știm cui ne adresăm când răspundem la mesajul primit.

Răspunsul nostru poate veni sub formă de mesaj scris sau sub formă telefonică, în funcție și de cazul preferat de dumneavoastră.

UNDE SUNT STOCATE DATELE DE PE PAGINA DE CONTACT/REZERVARE ONLINE

Datele persoanelor care trimit mesaj de pe pagina de contact nu sunt stocate în baza noastră de date. Sistemul trimite notificare la adresele de emai ale persoanelor responsabile cu aceste date, de unde sunt preluate și folosite de colegii noștri pentru a vă contacta.

III. PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră sunt folosite strict pentru atingerea scopurilor menționate mai sus și nu vor fi niciodată vândute sau cedate altei părți fără un acord de confidențialitate.
Excepție face, desigur, situația în care aceste informații se solicită oficial de către o instituție publică ce aplică legea din România.

IV. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Facem toate eforturile posibile pentru a vă asigura că datele pe care ni le furnizați sunt protejate și nu sunt utilizate în mod abuziv. În acest scop utilizăm următoarele:

Acces restrâns. Datele dumneavoastră sunt gestionate strict de echipa noastră internă care respecta clauzele specifice de confidențialitate.
Anonimizarea și minimizarea datelor. Oriunde este posibil încercăm să anonimizăm datele dumneavoastră și să cerem minimul necesar pentru atingerea scopurilor menționate, astfel încât să nu vă putem identifica personal în vreun fel.

V. CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU DORIȚI SĂ FURNIZAȚI DATELE

Nu sunteți obligat în niciun fel să ne furnizați datele personale pe care le solicităm pe acest site. Cu toate acestea, fără aceste informații nu vă putem presta serviciile pe care ni le solicitați.

VI. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Iată mai jos care sunt drepturile pe care dumneavoastră le aveți cu privire la datele personale pe care ni le oferiți:

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dumneavoastră;
  • Dreptul de a cere modificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
  • Dreptul de a cere ștergerea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
  • Dreptul de a cere trimiterea datelor dumneavoastră personale către dumneavoastră sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastră, către organele abilitate.

Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi ne puteți contacta oricând prin email la hoteloscar_nt@yahoo.com sau prin telefon la 0742 247 530.